Torsdagstemat - Ett streck

 
Fri tolkning som vanligt. Torsdagstemat "Ett streck" denna veckan bestämdes av den galet
talangfulla Bokkei. Min vecka har färgats av studier och det ena med det andra så i ärlighetens
namn har jag inte hunnit med ett vettigt bidrag så min citattavla får stå för det denna gången.
Passar temat som handen i handsken.
 
(I helgen blir det bröllop i Sthlm, jippie!).
 
 
 
 

Hemma hos ossNU, nu orkar jag inte vänta på mig själv längre. Jag hinner inte homestyla mitt hem för att ni ska få se lite hur det ser ut hemma hos oss ( som jag lovat 100ggr om). Så idag passade jag på att ta mobilfoton (dålig kvalite' tack och lov för då syns inte dammet ;)) på lite olika ställen som det ser ut precis just nu. 

Take it or leave it, like it or dont.

FF- familjefritt


Idag är det familjefritt här i stugan och vad passar man på att göra då om inte samla en väldans massa vuxenpoäng i form av att plugga matte till frukost, lunch och middag i kombo med att städa och tvätta så klart, svensson som man är! 

Jag älskar mina barn över allt annat (så klart) men herregu vad skönt det var att få en riktig sovmorgon och få dra sig i sängen helt själv, HELT SJÄLV.

Idag ska jag försöka hinna med ett besök till frissan (men eg. vill jag inte klippa en cm på mitt intehaftsåhär långthårpålänge kalufs) då jag och stora killen ska på ett efterlängtat bröllop i sthlm till helgen. Och då måste man ju vara liite fin. Funderar på att färga mitt hår rött igen men jag vet inte jag...


Visa fler inlägg