Hej, det var inte igår.

Men jiddra vad tiden springer iväg för en. Jag hinner inte ens andas mellan dagarna känns det som. Det är ett enda virrvarv av gos med gullungarna och spring med barnaskaror från alla möjliga grannar. Jag sitter nerdykt i mina studieböcker varenda j-ävla kväll. Sambon börjar väl snart undra om jag har flyttat ut eller nåt.
 
Läggningsrutinerna på knoddarna har inte hittat tillbaka sedan de försvann någon gång på 70-talet (eller nja, för typ två månader sen när killarna började turas om att vara "sjukskrivna" från förskolan).
 
Jag äter jättebra och framför allt vacker lchf mat på min instagram, det är i alla fall vad ni får se där. Men verkligheten är just nu inte detsamma. Idag till lunch, tryckte jag i mig en stooor falafel rulle från pizzerian. Varför? Jo, för att jag INTE orkar att laga mat just nu. Jag har miljoner saker och ting som surrar i mitt huvud...
 
mest jobbigast är... vad FAN ska jag göra när skolan slutar. Tillbaka på ruta ett. Med lite mer fina betyg i bagaget och allmän behörighet till att vara kokko. Jag har missat ansökningstiderna till konsthögskolorna, de var i januari och mars, inte april som andra högskolor brukar vara =(
 
Näe, nu blev jag akut kissnödig också.... vänta... snart tebax.
 
Så där ja.
 
Och då ska man ställa sig till arbetsmarknadens förfogande igen, till sommaren. jippie. NOT =(
 
Min tanke hela tiden, har varit att jag ska starta en egen nätbutik efter den här utbildningen. Men det känns inte aktuellt då vår ekonom i är i botten. Det blir så när situationen är som den är.
 
Men nu till något roligare.
- Jag är grym på wordfeud, adda mig vet jag: MariaEss
- Idag har jag fyndat träbitar som ser ut som drivved
- Jag ska vara med på minst tre hantverksmarknader detta året
- Jag ska åka till sthlm i maj och fira att mamsen min blir 70 år
- Oscar ska äntligen få börja på Emils dagis till hösten (skönt att ha båda på samma förskola)
- jag tillverkar smycken och grafiska print som ska säljas senare i år
 
Näe, det får räcka för idag. Nu ska jag gå och skära upp en bit dessertost till min kopp te som jag ska njuta av framför en tv film. (Kommer inte ens ihåg när jag satt framför tvn och såg på någonting förutom barnprogram).
 
Ha det.
En instabild på mitt senaste projekt.