Bildbomb från Instagram

 
Jag har ju börjar med LCHF igen för tredje gången eller något. Senaste gången var förra året och då gick jag och sambon tillsammans ner över 30kg, typ hälften var. Men så började jag heltidsstudera och stressen, sömnbristen och det ema med det andra gjorde att jag tappade lchf fotfästet och gick upp alla mina kg igen.
QL? Näe, inte det minsta.
Så nu gör vi ett försök igen. Så less på mig själv. Varför gör man inte som man tänker.
 
Här är en bildkavalkad på det senaste lchf relaterade från min instagram. Det är minst lika gott som det ser ut.
 
 
 
 
 
 

Bizzy bee

Flåt för min frånvaro men det är mycket med skolan nu igen.
Vi har två ämnen som ska avklaras nu i veckan vilket betyder att vi ska leverera en ny hemsida och ska ta oss igenom ett sista skriftligt prov. Sedan är det dags för två nya ämnen.

Idag är jag hemma ensam med barnen. Sambon har åkt iväg till Sthlm för lite jobb. Jag har fått lite barnpassnings hjälp av grannen idag och imorrn när jag ska till skolan för att leverera min ofärdiga hemsida så ska en annan granne vara barnvakt. Killarna har nämligen studiedag på sina förskolor just imorgon.

Och gissa vad som händer på onsdag?
Lilleman Emil blir stora killen, han fyller 4 år. Vi ska fira hemma på onsdag och så får han ett större kalas med en massa lekkompisar på lördag. YEAH.
(Var jag ska få tiden att sy en cape i present och hinna baka en tårta det vet jag inte. Jag får försöka trolla fram det mellan tårna).

Nu ska jag plugga vidare och äta min sena middag. (Ja, klocka är fem över nio på kvällen).

Ha det.
Visa fler inlägg