Klona sig själv

Idag var vi peppade, barnen och jag. Vi kom iväg till förskolan i tid  (wopp wopp!) Ut genom dörren och så ser man misstänksamma små mörka prickar på marken som liknar... regndroppar. Vi ignorerar och traskar vidare till bussen.
Idag skulle de ha en årligt jogg på deras stora gård. Alla barnen på förskolan, tre avdelningar med två avdelningar vardera, tre hundra dörrar med femhundra par skor... öh... vänta nu var var jag nu... (koko ja ja).
 
Det jag ville komma till var att det blev som en självlysande myrstack när alla barnen var ute på gården men sina neonfärgade västar. Barnen blev uppdelade i grupper, småbarn och lite större barn. Ok, två olika ställen, samtidigt. Jag tänkte att jag kan curla mellan båda lägren så jag inte skulle missa någon av deras lopp. Jag började med lillkillen.
 
Alla var ute, peppade... det hade börjat regna lite mer, men det var fortfarande hanterbart. Och så satte de igång med uppvärmningen och så kom skyfallet. REGNKAOS (yeay fick använda svenskarnas favvo ord: KAOS, kapaow!)
Fort springa varvet, fösa in barnen ur ösregnet, sätta dem ner, ge dem medaljer och sedan börja att klä av alla dessa dyblöta barn. Det var ett mindre kaos där inne.
 
Under tiden hade de stora barnen trotsat regnet ut i det sista för att sedan springa in under tak och vänta på bättre väder.
 
Själv fastnade jag med minsta tjejen på förskolan, hon som inte kunde gå än. Hon glömdes bort på golvet i farten så jag tog med henne ut i tamburen och klädde av henne. Under tiden hade de stora barnen sprungit loppet i regnet så när jag kom ut för att heja på storkillen, var det redan för sent. DAMN IT. Jag missade hela grejen. Dålig mamma =(
Åh, varför kan man inte klona sig själv.
 
 Men slutet gott allting gott. Barnen var nöjda och verkade mest sugna på att få sin joggfestis och jag slapp gå hem i regnet genom att få skjuts av en annan mamma.
 
Over and out.