Dunderförkyld

Då satt man här, aningen frustrerad och dunderförkyld. Idag är det första dagen jag vabbar trots att Emil har varit sjuk med ögoninflammation sedan i onsdag kväll. Våra scheman har gått att pyssla ihop så pass. Men idag så falerade det.
Jag har precis tvingat mig själv att ta tag i diskberget som bildats i köket på en blinkning. Jag fattar inte. Ena sekunden är det helt rent och fint på diskbänken och i nästa så verkar det byggas fågelbon i kastrullerna.
 
Killarna är aningen frusterade dem med. De blir rastlösa när mamma måste städa och dona, tvätta och diska medan de är hemma. Men om jag inte gör det så görs det inte alls =(
 
Jag ska nog ut med killarna en sväng i kylan och handla nått gott. Även om mina smaklökar verkar ha fått en släng av vad-du-än-äter-så-smakar-det-ingenting-förkylning =I
 
I helgen som var, stod jag för andra året i rad på Julmarknaden i Haga församlingshem. Förra året gick det så dåligt att jag funderade om det verkligen var värt att ställa upp iår igen. Men jag gjorde ett försök.
Och det gick över förväntan bra. Alla verkade gilla mina äggskalssmycken. Så... det kanske ska bli min nisch. Vem vet.
 
Jag saknar min ateljé. När man äntligen får något man drömt om och så finns det ingen tid. Känns skit.
 
Jaha, som ni hör så är jag kanske inte på mitt bästigaste humör idag. En snorförkylning med klåda i hals och öron och rinnande näsa kan ha den effekten.
 
Ikväll har jag något spännande att berätta i alla fall. Så vi ses då för er som vill.
 
 
Visa fler inlägg