Listar ting

Kommer tyvärr inte ihåg var jag hittade denna lista, sorry.
 
Har du någon rutin du måste göra varje dag vare sig du vill eller inte, ett tvångsbeteende helt enkelt?
Svar: Fler än man tror. När jag tvättar händerna måste jag, nästan 99% av gångerna spotta i handfatet innan jag stänger av kranen. Varför? Vette fan.
 
Alla har vi drömmar, nämn två av dina.
Svar: Först vill jag bara säga att drömmar är till för att uppfyllas, stora som små. Min lilla dröm är att starta eget och råda över min egen tid och vara en bra förebild för mina barn. Att man kan göra allt man utsätter sig för att göra. Och nr två... att lära mig spela akustisk gitarr. Den står där och dammar i vardagsrummet just nu. Men nån dag... då j-vlar.
 
Något du är rädd för?
Att dö i förtid, innan jag fått uppleva mina barns uppväxt.
 
Om du hade fått en dotter, vad hade du döpt henne till?
Svar: Tea Linnea Maria, visst rullar det fint på tungan! (Nu får ingen sno det, bara så ni vet!)
 
Har du bra självförtroende?
Svar: Till viss del. Jag vet att när jag gör något så gör jag det ordentligt. I sociala sammanhang känner jag mig alltid felplacerad och ointressant. Vill ibland sugas in i väggen när jag är i ett stort rum med folk jag inte känner.
 
Nämn tre saker på din att-göra-lista?
Svar: Att gör en time-lapse när jag målar en stor akryltavla, att måla två möbler jag precis köpt på blocket, att skriva klart mina affärsplaner.
 
Beskriv ditt drömutseende?
Svar: En idiotisk fråga egentligen. Man ska älska sig själv precis som man är, men låt mig tänka. Jag har ingen speciell person jag skulle vilja likna eller så men jag skulle vilja ha en yoginis styrka och smidighet, hälsosamt utseende. Det känns såå långt borta just nu men vem vet... det gäller bara att ha rätt mindset för att göra´t.
 
Någon du har kysst?
Svar: Öh, mina söner varje dag, men det är ju snarare puss än kyss. Sambon får sig en smackig puss då och då =)
 
Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Svar: Ja, men ytterst få. Min mamma och min syster råkade slänga fel kartonger när de sorterade bland mina bebiskläder etc. Har t.ex en röd klänning kvar från min 1 årsdag och en solhatt. Tror de ligger i min underklädeslåda för säkerhets skull.
 
Någon sak du är rädd om?
Svar: Jag älskar alla foton jag tar på familjen. De fångar minnen och stunder som jag gärna återkommer till.
Apropå det. För flera år sen så blev jag av med min handväska och i den hade jag min plånbok så klart. Skiter i själva plånboken men i den hade jag den enda lilla passbilden jag har på min avlidna bror. Och jag blev så jävla ledsen när jag trodde att den var borta. Men min och en kollegas väska hittades i en gränd inte så långt bort från jobbet där de togs och numera har jag inte den bilden i väskan kan jag säga.
 
Godnatt!